ZENsitiv COACHING

…. Er du klar til ikke længere, at føle dig krympet som menneske.

….Drømmer du om ikke længere, at undskylde din smukke følsomhed.

….Kommer du nogle gange til, at forbande din følsomhed da den igen og igen spænder ben for dig ift det arbejdsliv du drømmer om?

Du har måske som et følelsesmæssigt begavet menneske altid følt dig anderledes og troet det var negativt. At det, at kunne mærke andre mennesker og hvad der foregår bag facaderne, det var forkert. Men det var faktisk fordi du faktisk havde nogle særlige talenter, nogle indre gaver og sensitive styrker, som ikke alle omkring dig havde. Derfor følte du dig alene og prøvede, at blive som de andre så du kunne passe ind.

En meget intelligent måde at beskytte sig på.

Dengang kunne de gaver ikke blive set og anerkendt.

Derfor fortolkede du det som om, at DU var anderledes på en forkert måde.

Du var intakt hele tiden.

Det var i virkeligheden larven før den blev til en sommerfugl.

Der var et formål med dig og det du kan.

Det er slut med forkerthed. Den tid vi lever i nu, er den tid du er blevet forberedt til. Det er nu dine evner og gaver er klar til at komme ud og bidrage til verden. Du kan nu komme frem og skabe det liv og det virke, som dit hjerte hele tiden har længtes efter.

Du kan folde dig ud og gøre en stor forskel samtidig med, at du selv føler dig fuld af glæde. Jeg ved ikke om du kan se det, jeg ved ikke om du har opdaget det- Men der er sket et skift i denne verden. Et skifte der langsomt bliver mere og mere tydeligt.

Denne tid hvor du skulle skjule din sande identitet er slut nu, den tid hvor der ikke var plads til dig er slut.

Verden har brug for dig og du ved det godt- Derfor er det nu tid til at du tager ZENsitiv lederskab over dit liv!

ZENsitive coachingforløb.

 • Mærker du et stik, når du ser succesfulde kvinder gå den vej i deres karriere som du kun tør drømme om?
 • Er du træt af hele tiden at rende panden mod en mur når du prøver at skabe det liv du ønsker dig?
 • Har du svært ved at turde tro på at alt er godt og du faktisk kan skabe det liv du ønsker dig?
 • Påtager du dig ofte pleaser-rollen i håb om at blive set og anerkendt i din karriere.
 • Føler du dig inkompetent i din stilling, selv om du i virkeligheden er super dygtig.

Forløbet er for dig, der drømmer om, at:

 • Finde dit livsformål og leve ud fra det?
 • Skabe det liv du drømmer om, ud fra din power energi
 • Bruge alle dine gaver til at hjælpe alle mulige andre (helt gratis), mens du faktisk drømmer om at leve af det.
 • Turde følge det der kalder på dig, uden at bekymre dig om du har råd til det?
 • Kunne bruge din viden/ livserfaring, konstruktivt i dit arbejdsliv- men som holder dig alligevel tilbage fordi du ikke føler du kan nok.

Principperne for ZENsiti LIVING

Ønsker du at leve mere ZENsitivt, så prøv at integrere og opøve disse 5 trin. Da du mærker og fornemmer så meget som du gør fornemmer du nemlig også de gode valg. Du mærker hurtigt effekten af hvad gode daglige vaner og ritualer kan gøre- for at skabe det bedste fundament for, at leve et godt og succesfuldt liv.
 • Vågn tidligt. Gør dig selv den tjeneste at du laver et dejligt morgenrituale hvor du sætter væggeuret og står tidligt op. Ofte så er det, at vågne tidligt i god tråd med et succesfuldt liv. Du er nemlig allerede et skrift foran, lige fra morgenstunden. Start din morgen på en god og sund måde. Jo bedre du starter din morgen, jo nemmere er det ved at fastholde det gode og ZENsitive liv eksempeltvis igennem sund og nærende kost.
 • Start din morgen med at meditere. Ved dagligt at meditere sænker du din risiko for stress. Du vil også opleve en øget lykkefølelse. Du vil føle at du har styring over dine tanker og følelser- Og du vil have lettere ved at reducere følelsen af vrede og afmagt. Morgen meditation renser din krop og dit sind.
 • Vær taknemmelig. Brug 5 minutter hver morgen på at dvæle ved følelsen af taknemmelighed. Ofte glemmer vi, at mærke og være taknemmelig for alle de små men faktisk mega betydelige ting i livet. Ofte oplever vi først hvor taknemmelige vi egentlig var, den dag vi mangler det i vort liv. Simpelthen fordi, at alting går så hurtigt nu om dage. Tillad dig selv at give dig selv tid til, at mærke hvad du er taknemmelig for og gøre det til en daglig rutine, at være og mærke taknemmelighed. Skriv måske i en dagbog hvad du er taknemmelig for. Fortæl andre mennesker hvad du føler og vis dem din taknemmelighed.
 • Brug din nysgerrighed og lyst til, at få ny viden inspirer dig til at opsøge ny viden. En god ide er at du begynder aktivt at vælge at skrue ned for brugen af de sociale medier. Lydbøger er et super godt alternativ til at se nyhederene i TV. Når du lytter lukker du også ned for nogle af de sanser der normalt kan virke overstimulerende på dit nervesystem.
 • Gør en vild ting hver dag. Øv dig i at turde gå ud af din komfortzone. Det, at du hver dag tillader dig at gøre noget nyt og noget vildt, gør at du bliver mere tryg ved den fornemmelse som udviklingszonen føles. Man kan komme til at blive bange for udviklingszonen- det adrenalin kick det kan give at gå ud af sin komfortzone kan føles overvældende og usikkert, hvorfor det er nemmest at fortsætte med at gøre det du plejer. Det at gøre noget vildt og noget anderledes end det du plejer, kan øge din livsenergi og undgå at dit sind fastlåses. Giv dig selv den udfordring at du dagligt skal prøve en ny ting du aldrig har prøvet før. Hvis du kun lever dit liv i komfortzonen, vil du aldrig nå dit fulde potentiale. Hjernen er plastisk og formbar men uden udfordringer fastfryses den og alting opleves mere og mere skræmmende. Du skal ikke være bange for at fejle eller opleve afvisninger, start med at gå ud af din komfortzone. Du vil opleve at du vil udvikle dig hurtigere end du selv troede var muligt.
Det bedste af det hele. Disse 5 daglige rutiner kan gøres på under 15 minutter dagligt.

Der samarbejdes med HSP-Foreningen, hvor du også kan læse mere omkring forskning og det sensitive personlighedstræk.